One Direction 14/6-14

Gick upp och satte mig vid datorn innan klockan 9 idag för att köpa biljetter till One Directions konsert i juni nästa år. Jag ska gå med Pernilla, så vi satt och pratade på skype medan båda försökte komma in för att köpa biljetter, men det var kö i över en timma! Det gick lite snabbare för Pernilla att komma in till biljettförsäljningen än för mig, men allt var ändå slut. Jag gick in på Friends Arena's hemsida efter en stund och där såg jag att en extrakonsert skulle vara dagen efter! Dom biljetterna hade tydligen precis släppts (en timma efter dom till första konserten) så vi fick platser i den sektionen som vi ville ha :)) Vi kände inte för att ha ståplats och bara stå och trängas massa, bättre med sittplats då (så kan man fota lite lättare också ;P). Så den 14 Juni ska jag och Pernilla till Stockholm och se One Direction, hur kul som helst! :D 
Finns det någon annan som läser min blogg som också ska gå? :))
 
 

Inte riktigt min musiksmak, men konserter är alltid kul! :)

Svar: Ja, det var längesedan jag var på konsert nu, så det var på tiden :P Jag tycker om dom mycket, så ska bli väldigt roligt :))
Johanna Fåglund

Åh haha köpte också den sektionen! :)

Svar: Haha kul :D
Johanna Fåglund

Jag och min kompis ska åka till Stockholm och kolla på on Direction med :D<3 Dock ska vi stå (fast längst fram) Hoppas jag kommer se dig, hoppas man kan komma fram och fråga om en bild och autoraf? ;)<3

Svar: Vad roligt :)) Hehe ja, ser du mig bland allt folk får du gärna komma fram :p
Johanna Fåglund

Åhh, min syster ska dit samma dag som dig! Önska jag också hade biljetter, hade varit grymt att få se dig där! :D

Svar: Roligt, fast synd att du inte har biljetter!
Johanna Fåglund

ja, jag ska dit 14 juni och jag har platser i sektion 109 :)

Svar: Roligt! :))
Johanna Fåglund

åhh, vad roligt!! Skulle mer än gärna se 1D live, men de kommer inte till Finland och har ingen chans att åka över till Sverige just då :c

Svar: Vad tråkigt ;/
Johanna Fåglund

Jag ska på den 13 och har stå plats på Green :) är sjukt glad :))

Svar: Kul :))
Johanna Fåglund

Jag ska gå den 13 juni, sitter på sektion 109 , så galet taggad! :D Gick i våras och det var den bästa kvällen i mitt liv! Längtar till att få uppleva det igen!:)

Svar: Vad roligt! :)) Jag började lyssna på dom dagen efter att dom var här senast haha :p
Johanna Fåglund

Svar: Haha nice! Dom är underbara :)

Svar: Ja :))
Johanna Fåglund

Sofie

Jag ska gå 13 juni och har plats där det står 203. Efter köpet såg jag att det skulle bli en extrakonsert och alla bra platser fanns kvar.. Lite surt faktiskt, men biljetter har jag! :)

Svar: Synd att du såg efteråt att du hade kunnat få bättre platser, men det kan man ju inte veta innan. Jag hade inte ens fått några biljetter om dom inte hade en extrakonsert även om jag försökte gå in till biljettförsäljningen 10 minuter innan dom släpptes.
Johanna Fåglund

Har ståbiljetter till den 13:e och faktiskt sittplatser i samma sektion som dig den 14:e! :D Längtar så sjukt mycket herregud!

Svar: Åh, kul! :)) Jaa, jag med, men det är ju så långt kvar ;o haha
Johanna Fåglund

Där sitter jag också fast dagen innan & sen ha jag stå dagen efter :)

Svar: Åh, vad kul! :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: