Mjukt vatten

Kom precis hem från bion. Har varit och sett på Grown Ups 2. Den var inte speciellt bra faktiskt, inte alls som 1an, så det var lite tråkigt för har väntat på denna.
Har blivit sjukskriven också. Skrev ju för en vecka sedan att jag hade ont i nacken. Det blev bättre under helgen och i tisdags när jag var på jobbet kom det helt plötsligt igen, mycket värre denna gången. Åkte till vårdcentralen igår och fick tabletter och hon sa att jag skulle sjukskriva mig. Väldigt jobbigt ;o Har aldrig haft så ont i nacken förut, men känns bättre just nu även om det inte är borta, kan iaf röra mig. Får hoppas det försvinner i helgen iaf och att det inte kommer tillbaka.
 
Här är två bilder från i lördags när jag och Tobias åkte ut på en liten utflykt till Hindens rev. Det är en 5km lång udde rakt ut i Vänern. Lite kul faktiskt att gå ut där.
Lägger upp fler bilder därifrån imorgon, men här är två på mig som Tobias tog på ett ställe som jag tyckte var väldigt fint. Hade velat bada där (men hade lämnat badgrejer i bilen för att slippa släpa på det), vattnet såg så mjukt ut på något sätt :P
 
 

Herregud! Vilka FINA bilder du får!! :O

Åh såg ju riktigt varmt och härligt ut! :)

Så härliga bilder!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Åh, så härligt !

Svar: Jaa :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: