25 Augusti

Vi hade bestämt att gå till marknaden som brukar vara på lördagar i Side. Vi gick på morgonen efter vi hade ätit frukost och så. Jag hade varit där innan så jag kom ihåg vägen som tur var :P Marknaden ligger typ i ett stort tält och det är riktigt varmt att gå runt där inne. Fanns mest bara likadana saker överallt, men jag hittade en väska som jag prutade ner till 10 lira (ca 38kr). Efter det gick vi till stranden och solade och badade :)) Var där ett tag och sedan gick vi upp.
Vi hade bestämt oss för att gå ner och bada i havet på kvällen i solnedgången. Det är väldigt många som badar på kvällen där. Det brukar det inte vara i dom andra länderna jag varit i. Jag tog med kameran ner, så det blev lite bilder :)) Var väldigt härligt! Var nere i typ en halvtimma och sedan gick vi upp och gjorde oss i ordning för att gå ut och äta middag. Det blev rätt sent, så vi gick inte hela vägen in till stan, stannade på Tropic och åt. Gick sen tillbaks till hotellet och satte oss som vi brukade och tog en drink. Vi gillade hotellrestaurangen och det var trevlig personal där :))
 
Alla bilder i detta inlägget har jag fotat med min Nikon D80.
 
Ser inte denna klippan ut som ett lejon? :))
 

En sån väska som hänger där på bilden köpte jag. Fast en svart Converse :))
 
Tobias tog lite bilder på mig när vi var nere och badade :P
 
Tyckte mitt hår blev lite roligt på denna bilden. Ser typ ut som fiskfenor :P
 
Tobias har inte så mycket hår, så han fick göra på ett annat sätt :P
 

Bra personal? Du menar att ketchup jobbar där? :P och jo, klippan ser ut som ett lejon.. fast han ser ut att vara lite flintis :P

Fantastiska bilder! :D

Vilken känsla i de sista bilderna vid vattnet. Rolig idé :)

Vackert!

Härliga bilder :)

Carina

Fascinerande, superhäftiga och fina badbilder! :-)

Vad vackert det var där. Älskar vattenbilderna, ditt hår ser faktiskt ut som fenor på ena bilden!

underbara bilder! Nästa vecka åker jag till madeira - liiite liknande till turkiet ialla fall, och jag undrar bara vilket/vilka objektiv du använder och ifall du använder något filter för typ de häftiga effekterna på himlen i dina bilder? Vad ska jag tänka på när jag har med mig kameran (Canon 60D + 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.8 och 55-250mm f/3.5-5) Har inga filter över huvud taget mer än ett close-up filter, så tycker du det är något speciellt jag borde införskaffa mig innan resan? :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: