Källsjö

Imorgon ska jag och Tobias åka bort igen några dagar. Vi har hyrt en stuga i Källsjö som min familj har hyrt någon vecka/helg ibland sen jag var liten. Tycker det är så mysigt där så jag ville åka dit nu, var två år sen senast. Blir ett besök på Gekås som ligger en mil därifrån också :)) Kanske kommer upp något inlägg här på bloggen under tiden, men det är inte säkert. Är hemma på torsdag igen. 
Får hoppas på bra väder så man kan fota lite :P Även om jag har en hel del bilder kvar att redigera och lägga upp från Norge.


Denna bilden tog jag när jag var i Källsjö 2010..

Anonym

Känns som att du har ett fullspäckat schema och har väldigt fullt upp. Du är knappt hemma känns det som..

Svar till Anonym:

Nja, jag var borta förra veckan och nu denna. Känns nog så bara för att det kom så tätt inpå varandra :P

Anonym

Jo fast har inte hört mycket ifrån dig sedan vi var hemma hos Sandra och spelade. :/

Hoppas ni får det bra :))

Härlig bild !

Vilka sommarkänslor jag får av den bilden.

Fin bild :)

Ser ut att vara ett härligt ställe! :)

Underbart vackra bilder du fotar.

Ha det gott!

Hejsan du fina! Allt bra? Jag tänkte bara titta in önska dig en fin torsdag och säga att OM du skulle få för dig att sälja något av dina MACRO objektiv så är jag sugen på att köpa ett...Bara så att du vet att du inte behöver lägga ut för försäljning.

KRAM PÅ DIG!

Alltid roligt att veta vad andra använder för objektiv. Då får man en inblick i vad som kanske kan bli ens nästa inköp :)

åh, vad fin blogg du har :) du fotar super fint!

hejsan du! var med du också och tävla om att bli "Veckans blogg" ! det är super enkelt klicka på denna länken - http://noramartenssson.blogg.se/2012/june/vinn-och-bli-veckans-blogg-d.html#comment och går sedan in och kommentera "jag är med" så har du också en chans till att vinna en länkning. jag utser en vinnare i slutet på denna veckan eller i början på nästa. ;)



KRAM


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: