Hemma igen

En vecka i Sälen gick fort. Har haft det bra även om jag blev sjuk mitt i veckan, så jag har inte åkt så jättemycket skidor, men tillräckligt ändå tycker jag. Fint väder har det varit också och det var härligt att vara ute och fota lite vinterbilder. Får se när bilderna kommer upp, men här är en bild så länge iaf :))



Har gjort en ny stämpel till bilderna också (får se om den ska se ut just såhär, kanske kommer ändra igen). Ville ha en lite större som man inte kan klippa bort lika lätt utan att bilden förstörs. Har verkligen fått nog av folk som stjäl ens bilder, speciellt när dom låtsas att dom själva fotat dom! Har varit med om det mycket den senaste tiden. Det kanske kommer vara störande med namnet såhär på bilderna, men det får det vara nu... ;/
Vill också säga tack till er som skriver till mig när ni hittat mina bilder på andra ställen. Det är väldigt snällt av er.

men gör en mer genomskinlig stämpel och sätt över hela, så den fortfarande syns men inte stör så mkt. man ser ju ändå bilden tänker jag.

Vart i Sälen har du varit? :D

När jag var i fjällen iår vart jag min syster också sjuka i mitten av veckan... as tråkigt.



Jätte fin bild i alla fall. :)

åh, vilken vacker bild:)

JA, riktigt irriterande att människor icke respekterar lagarna innan de tar ens bilder:(

Riktigt fin bild. Hoppas ni haft fint väder men synd att du blev sjuk medans ni var där uppe.



Tråkigt att folk ska hålla på & sno ens bilder så man måste ha stora stämplar på bilderna.

Jag förstår dig fullkomligt! :) Men din bild här ovanför, oavsett logga eller inte är otroligt vacker. Vilket landskap, vilken himmel, och den orörda snön! Lovely ;)

Jag tror faktiskt att det bl.a har med skolan att göra. För när jag gått i skolan har lärarna tagit bilder hej vilt från internet & en datalärare sa att det var tillåtet fast vi var några som protesterade.

Vacker bild! Har verkligen längtat efter att du ska komma hem för kände på mig att det skulle komma upp otroligt vackra naturbilder ^^

SV: Det kan jag tänka mig. Har inte vart i Sälen sen jag var 16 tror jag! :) Var några år sedan med andra ord! ;)

Okej, jag tyckte väl att jag kände igen mig! Ska dit på lördag :D

Verkligen! Var det bra med snö i själva backarna också :)

Okej, bara så man har lite koll :)

SV:Mina föräldrar hade husvagn så vi var uppe varje vinter när jag var liten! :) Supermys!

SV Kul att du vill följa min blogg :))

Tråkigt med folk som själ bilder. Fattar inte att de orkar ha det på samvetet, det är ju lika illa att stjäla en bild som nåt annat!

fin bild:)

Jasmine

Hej!!

Måste bara skriva en kommentar och säga att du tar riktigt snygga bilder!!! Att du dessutom är superduktig på sminkningar och att måla snygga naglar gör ju inte saken värre precis!! Du har en grym blogg som jag älskar att följa!! Detta visste du såklart redan men var bara tvungen att skriva det ändå!!

Ha det bra :D

Tråkigt att folk inte kan hålla fingrarna i styr alltså. Fin ny stämpel, har ingen aning om hur man gör en men skulle behöva skaffa en till mina bilder också då de försvinner hela tiden till andra personer.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: