Lite nytt

Skrev för ett tag sen att vi håller på att göra om mitt rum. Målat om och bytt golv. Det mesta är klart, men inte allt. Ska lägga upp bild när det är helt klart någon gång. Har iaf satt upp några nya hyllor och tavlor som jag blev väldigt nöjd med. Det tänkte jag lägga upp bild på nu iaf :P
Sedan har jag gjort om lite i bloggen. Har ju haft problem med kodmallarna ett tag, men jag gjorde om lite i min testblogg och bytte ut hela kodmallarna här, så nu syns dom grejerna längst ner i menyn igen :)) Har också löst problemet med att jag inte kunde dela upp menyn i flera boxar! Vet inte hur mycket jag försökt med det sen jag bytte till denna designen för längesen. Var en kod som satt på fel plats. Av en slump testade jag att flytta på den och det funkade :D Mitt arkiv började bli lite långt också, så det kortade jag av, bytte ut och la till bilder och sådär. Ska fixa lite mer med designen en annan gång.
 
Var väldigt svårt att välja ut bilder :P Fotoremsan har jag haft länge, bara att jag inte hade satt upp den på väggen förrän nu. (Ska byta ut dom bilderna när jag orkar)
Blev en fin objektivhylla :))
Från vänster: Nikon Speedlight SB-600, Nikon 50mm 1.4, Tamron 90mm 2.8 macro, Nikon 85mm 1.8, Tamron 10-24mm, Nikon 18-135mm. (Mitt Nikon 35mm 1.8 har jag fotat med, så det är inte med på bilden)

Jätte fin blogg du har!

Skulle du rekommendera 50 mm objektivet? :)

funderar nämligen på att köpa ett :)

Snyggt. Ser riktigt bra ut med en objektivshylla kanske får fixa en själv. :)

Snyggt! Och nice med en objektivhylla :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: