Älvsborgsbron i solnedgången

På lördag ska jag fota ett bröllop. Igår träffade jag brudparet för att prata lite och se hur kyrkan såg ut och sådär. Dom är jättesnälla och det ska bli roligt att fota deras bröllop :))
Jag var lite tidig så jag passade på att fota den fina solnedgången innan. Det låg i närheten av älvsborgsbron, så jag gick dit för att fota. Kan inte minnas att jag fotat där med mitt vidvinkel förut. Jag fick med hela bron på bilden :)) 
När vi kom ut från kyrkan efter en stund var det väldigt fin utsikt. Solen hade gått ner och det var en väldigt fin orange färg längst ner på himlen och vattnet och resten av himlen helt blått. Riktigt fint var det!


Har kvalitén på bilderna på blogg.se blivit sämre? Ser ju jätteskumt ut runt bron på bilden efter jag la upp den här ;S Sådär ska bilden inte se ut iaf.. Väldigt störande ;o

Första bilden är verkligen as snygg!

Superfina bilder!! Älskar färgerna på den andra bilden :)



Och jag håller tyvärr med angående kvalitén, jag har nämligen precis samma problem med vissa bilder..

Fina bilder och håller med det verkar som kvaliten blivit sämre har samma problem med de senaste bilderna jag la upp på bloggen, de blir mer "brusiga" än de ska vara

Va roligt att du ska få fota ett bröllop, är det några som du känner från tidigare?

ifall du sparar dina bilder i samma storlek som inläggsbredden, lägger på skärpa och laddar upp i 1000 får man den bästa kvalitén c:


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: