13 Januari 2011

Denna dagen skulle vi åka hem från Egypten. Våran buss skulle gå vid 11.30 tror jag det var, så vid 9.30 gick vi ner till vattenparken för att äta frukost. Satt där en liten stund och sedan ville jag fota lite, så vi gick runt lite där. Var väldigt fina moln den dagen. Efteråt gick vi tillbaka till hotellrummet och fixade det sista innan vi gick ner för att vänta på bussen. En som jobbade på hotellet tog våra väskor, drog dom typ 10 meter och sen ville han ha pengar för det :P Haha, fast det fick han inte. Vi hade redan gett våra sista mynt till den servitören som var så snäll mot oss.
Bussen var lite sen, men det tar inte lång tid att åka till flygplatsen därifrån. Ungefär 10 minuter kanske, men så hämtade vi upp lite mer folk på vägen, så det blev lite längre..
Hurghada flygplats är nog den värsta jag har varit på. Man ska igenom massa säkerhetskontroller, det är ju bra, men det jobbiga är att dom inte har något kösystem! När vi skulle checka in våra väskor ställde vi oss längst bak i kön (är väl en självklarhet?) och folk ställde sig bakom.. Men vi kom aldrig framåt! Alla typ gick in från sidorna i kön. På något sätt stod vi sist i kön till slut, även om vi hade haft folk bakom oss innan. Stod i kön i över en timma, väldigt jobbigt var det. Under tiden vi stod där såg vi att vårat plan var en timma sent också.
Vi gick runt på flygplatsen. Skulle köpa vatten, men vi ångrade oss vid kassan. Typ 100kr för två vatten och två chokladbitar!! Så det fick bli en vattenflaska bara.
Spelade lite kort medan vi väntade på att få gå på planet. Blev en halvtimma till att vänta innan vi fick gå på. Sedan när vi har satt oss på våra platser och väntar på att få åka säger kaptenen att vi inte får lyfta än och han vet inte när vi får göra det. Vet inte hur länge vi satt på planet och väntade, tror det var nästan en och en halv timma. Och sedan skulle vi flyga i över 5 timmar också. Så segt! Jättehungriga var vi också, så vi fick äta våra pringles och m&m.
Vi kom iaf fram till slut och mamma hämtade oss på flygplatsen. Det har varit en bra och mysig resa med min älskling :)) Var härligt att komma ifrån vintern och snön lite. Men vet inte om jag kommer vilja åka tillbaka till Egypten, iaf inte Hurghada.. Hade iaf tur att det inte var så när vi var där som det är nu där nere ;o Helt galet!
Här kommer dom sista bilderna jag tog.. Hoppas ni gillade bilderna från resan :))





Här är resturangen som vi brukade äta lunch på..





Jag och min älskling<3


Från våran våning vid hissarna såg man ut över vattenparken..


Rummet var fint tycker jag :))

Hotellet från utsidan. Tagen från bussen

Tobias är så fin <3

Det var solnedgång när vi satt på planet och väntade på att få lyfta.

Linnea

Det har varit kul att läsa! :)

Tycker det var bra att du delade upp det dag för dag, och inte allt på en gång.. blir ju jobbigt att läsa då ;)

jätte fint och vackert. Tycker om sista solbilden massor !

Jennifer

Kan inte du skriva vilka inställningar du hade på dina bilder när du fotade? :D

jättefina bilder :))

b

fin pojkvän och fina bilder! :)

Shit va fina bilder!!



har du fotat bebis mke?

GUU VA FINA BILDER :D



Hej vi har en veckans blogg, va gärna me :D



http://snelahestarna.blogg.se/2011/february/veckans-blogg.html#comment


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: