Smycken

Idag var jag och mamma på smyckesparty. Vi var där hos samma person för ungefär ett halvår sen också. Vi åkte först hem till mammas jobbarkompis och var där tills alla hade kommit innan vi skulle åka till hon som hade smyckespartyt. På vägen stannade vi i en affär som heter "Blommigt & Prickigt", en heminredningsaffär i vintage-stil. Fanns riktigt mycket fina saker där inne och jag fastnade för en hel del. :P Mamma köpte lite grejer där, bland annat en julklapp till mig och jag köpte en fin ring. Dit kommer jag åka igen när jag har flyttat! Tar 40-45 minuter att åka dit här ifrån, men det är det värt för affären finns ingen annan stans.
Sen åkte vi till smyckespartyt. Det var ganska liknande grejer som hon hade sist, så jag beställde bara ett armband och mamma ett halsband. Vi stannade bara en stund innan vi åkte hem igen.
Tog några bilder nyss på ringen och en berlock som jag fick på köpet. Fotade också ett halsband som jag köpte på julmarknaden på Frölunda Torg i helgen. :))




Ett glashjärta som jag köpte på Frölunda Torg. Fanns många fina i flera olika färger, men jag fastnade för detta gröna :))


Såhär ser ringen ut på också. Riktigt fin tycker jag :))

Vilka snygga naglar!!:)

Ringen är riktigt snygg !

fina ringar, och sjukt snygga naglar! :)

Vi har just nu en tävling i vår blogg som kanske kan passa dig :) Skicka in din bästa julbild & tävla om en valfri korsett!

thank you for the guys..<a href="http://www.smycken.dk/">smycken</a>

fina smycken:D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: