Solnedgång på landet

Igår var det jättetråkigt väder tills ungefär sju på kvällen då det började spricka upp lite. Jag och Tobias bestämde oss för att åka ut och fota i solnedgången lite senare. Vi hittade en bra åker som var fin i solnedgången. Vi stannade där en lång stund och fotade tills solen hade gått ner. Var väldigt härligt väder ute då, inte för kallt och blåste ingenting.
Jag har inte redigerat klart än, men lägger upp dom jag har redigerat än så länge :)) Tänkte att jag snart ska lägga mig och se på Top Model innan jag ska sova :P Ska ju upp tidigt imon igen, men nu har jag bara en vecka kvar på Volvo.





WOW vilka underbara bilder!! vad hade du för inställningar? använde du blixt eller något?

Väldigt väldigt fint =D

vackert :)

undrande

hej skitfin blogg och du är så flippat duktig! kan du inte lägga upp lite typ "före och efter redigering" bilder, så man får lite mer insyn i ditt fotoarbete. Lite tips och trix vore också härligt!



keep up the good work! :D

Jättefina bilder :) !

Wow! så vackert

jättefina bilder! :)

riktigt vackra bilder. kör du alltid på stativ?

Sessan

Underbart fina bilder.

Riktigt fina bilder! Du får med färgerna riktigt fint, som himlen och säden. Har du något bra tips om det som du vill dela med dig av? (A)

Vackra bilder! Den sista ser lite magisk ut! :)

Bilden längst ner är lite sådär "Hjärtklappning" för awesomeness iproppad i en enda bild ♥

underbara solbilder<3

Åh så underbart fint :D Jätte vackra bilder!

Julia

du tar alltid så sjukt bra bilder :) ser verkligen upp till dej! men skulle bli glad om du berätta lite mer om photoshop, hur ska man börja lära sig lite enklare redigeringar, som inte är så komplicerade fast endå ger ett bra resultat? alla är ju typ nybörjare...hur började du?

sjukt fina bilder du tar! :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: