Maskrosfrö

Kände för att uppdatera bloggen lite, fast har inga nya bilder så jag redigerade en gammal bild som jag fotade en tidig morgon förra sommaren. Det är ett sånt där maskrosfrö med dagg på. Har använt mitt Tamron 90mm och ett närbildsfilter. Tror det var +10 eller så kan det ha varit +4, kommer inte ihåg riktigt :P Ganska svårt var det iaf att få bra ljus och fokus när den låg nere bland massa grässtrån.
Nu ska jag iaf gå och lägga mig i sängen hos min älskling och sova. Ska ju jobba imorgon igen. Detta är Tobias sista vecka på Volvo, men jag har en vecka kvar efter denna..


Hejsan bästa fotobloggaren! Jag ser upp supermycket till dig och älskar verkligen din blogg & dina bilder. Var b.la annat du som fick mig att starta min egen fotoblogg. Nu är det såhär, jag har en del pengar som jag sparat och ska även spara en del mer samt även sommarjobba nu i Augusti hemma. Så, nu är det såhär att jag skulle vilja köpa ett nytt objektiv till min kamera. Och jag är osäker på vilket man ska ha, vilket som är bra osv. Så jag har en fråga, har du något tips på ett bra objektiv som passar till Canons-kameror? Själv har jag en Canon eos 1000D. Och det jag vill objektivet ska vara nytta till är att man ska kunna komma riktigt nära motivet och ändå ha fokus. Som ett macro-objektiv som man kan zooma riktigt nära med. Tacksam för svar, kram på dig bästa!

wow!

Vilket macro objektiv använder du? :-) du är grym!

Vad är det för filter du använder close-up filter, soft focus eller någo0t annat ? :)

WOW vilken grym bild!!

Tack så mycket för hjälpen och ha en fortsatt trevlig sommar :)

Sjukt snygg bild, ska kika igenom dina fototips nu!

Jättefein bild! ^^ Hur får du det där ljuset egentligen? Det känns som att mina bilder inte kommer i närheten av det där! :P Haha

kan inget annat än älska bilden.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: