Hej :P

Har varit hos Tobias hela helgen, så jag har inte kunnat uppdatera här. På fredagen åkte vi med tåget 13.20 typ till Alingsås där vi sen tog bussen hem till honom. Skulle fixa lite eftersom han skulle ha Halloweenfest på kvällen. Det var en kul kväll även om jag inte mådde så bra. Kommer några bilder senare eller nåt..
På lördagen gjorde vi inte så mycket. Var rätt tråkigt väder, men vi var ute och gick en stund ändå. Jag hade med mig min lilla kamera, men blev inga bilder för det fanns ingenting att fota.
På söndagen på kvällen skulle vi åka in till Alingsås eftersom jag var en av finalisterna i den där Lights-tävlingen. Dom hade haft med min bild i tidningen två gånger (ena gången på en halv sida) och haft med min bild i en artikel på deras hemsida så jag trodde att jag skulle vinna eller komma tvåa iaf, men det gjorde jag inte ;/ Jag kom på delad tredje plats och vann en biobiljett... Men dom presenterade bara ettan och tvåan i Alingsås, så vi åkte dit helt i onödan ;/ Aja, jag blev bara lite besviken för det verkade som att dom gillade min bild mycket när dom använde den så ofta.. Förstapriset var ett presentkort på 2000kr.. Hade vart rätt bra att ha :P

Här är bilden jag tävlade med... Klicka här för att se dom andra bidragen som var med..

förstår ärligt inte heller. din var helt klart bäst.

dem bilderna var inte lika bra som din bild :o

fattar inte riktigt hur dem tänkte där...

Snygg blogg! :)

varsegod:)

allt bra? kram

=/ fick inte med en enda bild i finalen >< fattar verkligen inte heller hur dom tänker när dom väljer vinnarbilder...

Riktigt snygg bild. Synd att du inte vann för bilden var grym:D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: