20 Juli 2010

Denna dagen var vi ute på en båttur :)) Inte en sån tråkig med massa folk, utan bara våra två famlijer. Vi hade en kapten och nån assistent eller vad han var för nåt :P
Båten skulle gå klockan 10, så då var vi på stranden för att åka den lilla gummibåten ut till den större båten vi skulle vara på hela dagen. Först åkte vi en bit bort och tittade efter havssköldpaddor (Caretta caretta). Jag såg tre stycken då tror jag. En fick jag med på bild när den simmade under vattnet precis vid båten :P Lite flygfisk såg vi också :P Det var kul att se. Sedan åkte vi ut på havet. Efter en stund stannade vi och Pappa, Rainer, Viktor och Niklas skulle fiska lite. Det var en hel del vågor så båten gungade rätt mycket :P Jag och Sanna gick upp på taket på båten och skulle sola, men vi kunde inte ligga stilla, utan rullade typ runt där uppe :P Efter en stund mådde ingen av oss speciellt bra, det gungar ju mer där uppe än där nere på båten, så vi gick ner och satte oss. När vi började åka igen mådde båda bättre och vi satt på kanten av båten så vågorna skvätte upp över hela oss typ :P Det var härligt!
Vi åkte tillbaka en bit och skulle bada på ett ställe som låg ganska nära hamnen i stan. Eftersom jag tappade mina simglasögon när vi åkte vattenskoter hade jag inga och det var väldigt tråkigt!
Efter vi hade badat en stund åkte vi tillbaka till där vi gick på båten där några kom med våran lunch :)) Där stod vi ett tag tills alla hade ätit upp och dom som kom med maten hade åkt iväg med all disk :P Nu skulle vi åka till Manavgatfloden. Det är en flod som går vid havet med bara en smal strand emellan. Vattnet i floden är 16 grader. Jag var där förra året och badade i floden när jag var i Turkiet också :P
Det tog en stund att åka dit, vi gjorde två fiskestopp till på vägen. Alla (dom som fiskade) fick iaf minst en fisk var, även om dom var väldigt små :P Sen stoppade kaptenen in fiskarna i frysen ;o Haha! Skulle dom verkligen äta dom små fiskarna? :P Vi gjorde också ett till badstopp på vägen. Denna gången var vi mycket längre ut så det var lite läskigt att bada :P Jag tog med kameran ner i vattnet och det blev lite bilder. Vattnet var jätteklart och väldigt varmt. :))
Sen kom vi fram till "ingången" till floden. Vi åkte in och efter att ha åkt en liten bit på floden parkerade(?) vi vid en brygga. Jag gav kameran till pappa så han fick fota lite när vi badade i det jättekalla vattnet!
Jag och Viktor sprang över till havet och efter det kalla vattnet kändes havsvattnet hur varmt som helst :)) Sen sprang vi tillbaka och badade i floden igen :p Sen stoppade jag kameran i undervattenshuset och gick över till havet igen. Det var rätt stora vågor där och vi var helt ensamma på stranden. Väldigt härligt!
Klockan var runt 18.00 när vi gick på båten igen och skulle åka vidare. Vi fortsatte längs floden och vattnet är inte det renaste kan man säga ;o Ligger massa skräp och sånt längs kanterna, lite synd är det att det är så. Det var inte så kul att åka på floden och till slut stannade vi på något ställe där vi skulle få åka bil tillbaka till hotellet.
Det var en rätt stor bil så alla 8 fick plats +våran kapten som skulle köra oss. Fanns inga bälten i bilen och han körde rätt galet, men till slut var vi framme på hotellet iaf :))
Blev ganska sen middag på våran hotellresturang sen. Det var gott! Vi hade vart ute på vattnet i nästan 9 timmar denna dagen! Väldigt kul dag var det!
Blev en hel del bilder :P Hoppas ni orkade läsa allt och att ni orkar kolla på bilderna ;P

















Våran kapten ville ta kort på mig :P











Fokusen hamnade fel på flera bilder för jag hade kommit emot och ändrat fokuspunkten medan vi var i vattnet.. ;o Jag kunde inte se i kameran heller när jag fotade för jag hade ju inte mina simglasögon :P

Här var vi påväg in i floden. Färgen på vattnet ändrades och det blev myycket kallare :P

Här badar vi i floden. Pappa som tagit denna bilden.

 

Sanna, Rainer och mamma i bilen till hotellet.

 

Viktor, jag, pappa och mamma på våran hotellresturang..


Gu vilket otroligt härligt turkost vatten :D

Grymt hälriga bilder ! :)

Vad använder du för kamera när du fotar under vattnet? :D

jättefina bilder och du har välldigt vältränad mage snyggt haha! :)

Fy fasen vilka bilder :D



Jag undrar har du nåt polarisationsfilter när du fotar?

UNDERBARA BILDER. ALLIHOPA!

fantastiska bilder !

Du är pritty awesome! :D

Superhärliga bilder! :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: