2 April 2010

Fick vakna väldigt tidigt för dom skulle spela första matchen 08.50 och vi var tvungna att vara i hallen tidigare. Ingen aning vad det var för lag dom mötte, tyskt eller danskt tror jag det var, men dom vann iaf stort över dom :P
Det var jobbigt att fota med autofokus för den hängde inte riktigt med, så jag fick bilder efter dom hade skjutit hela tiden så jag har fotat alla handbollsbilder med manuell fokus. Det blev mycket bättre, men det var ganska svårt att få fokusen rätt :P Fast det blev en del bra bilder iaf :))
Dom var uppdelade i två lag så det blev 5 matcher att fota denna dagen.. Hann inte fota så mycket annat för var i hallen hela dagen typ.

Hallen dom spelade i hade rätt stor läktare :P

Mellan matcherna var vi ute lite, fanns inte så mycket att fota runt där, men fint väder var det och träden och buskarna höll på att börja bli gröna :))


Så himla underbar den sista bilden är!! :D

det är så snyggt när personers ansiktsuttryck fastnar på bild. Som där uppe i handbollsbilderna. man kan sitta (i allafall jag) nästan hur länge som helst och bara titta på allas ansiktsuttryck ^^

För att vara manuellt var det riiiiktigt super bra :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: