Hovås

Cyklade till Hovåsbadet för att fota lite för några dagar sen. Har inte vart där på jättemånga år :P Brukade bada där när jag var liten :P Halkade en gång på berget och åkte ner på massa havstulpaner, det gjorde rätt ont det och blödde en hel del ;o Sen dess har jag inte tyckt om hovåsbadet så mycket :P haha.. Fast det är inte anledningen till att jag slutade bada där för det är knööökat med folk på sommaren, det är ju inte jättestort så då är det jobbigt med mycket folk. :P

Aja, här är iaf bilderna :P Gjorde dom till HDR








Jättefina bilder verkligen :D

sv: nu har jag fixat det där programmet. Men är lite slö för att riktigt ta reda på hur man ska gå tillväga med programmet. Att lära sig något nytt tar tid. Hur gör du? kan du inte göra ett inlägg om detta? :)



//tess

sv: wow tack :D skickar min mejladress med inlägget :)



//Tess

Du fotar verkligen sjukt fina bilder! :O

Gud vad fina bilder, verkligen! :)

hej vad menas med HDR ? :)



P.S. super fina bilder!!

Verkligen jättefina bilder! Härliga färger och snyggt redigerade!

Hallu! Otroliga bilder i detta inlägg, och i alla andra inlägg för den delen!

Jag är jättesugen på det här med hdr men fattar inte hur man gör.. Har googlat runt men tycker alla förklaringar är så förvirrande. Kan inte du röra ihop lite snabbt hur du gör? Är det tre bilder, en med vanlig exponering, en ljus och en mörk? Hur får man ihop dom? Tack på förhand!! :))

Hej!

Är helt förälskad i HDR, och dina bilder va helt utsökta! :p

Kan du inte skriva lite om hur man gör? :) tips o sånt? Skulle va jättekul, jag älskar att greja med bilder i Ps, och HDR har jag alltid tyckt lite extra om. Men jag vet inte hur jag ska göra för att få till det där äkta HDR.. :( Skulle bli jätteglad om du ville gå igenom lite?

mvh Amanda :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: