Andra advent

 

Åkte hem från Skövde idag. Det var den värsta tågresan jag vart med om!

Jag ska som vanligt ta tåget som går 12.32 från Skövde till Göteborg. Tåget är i tid, jag går på och sätter mig och allt är bra.. Tills vi kommer till Vårgårda (ca 8 mil från Göteborg). Där stannar vi och står stilla en stund så säger dom i högtalaren att det blivit något fel i ledningen så det kommer bussar och ersätter tåget. Jättekul verkligen ;o eller inte..

Vi stod stilla där från 13.25 typ till 14.30. Då säger dom att bussarna har kommit, men det var ju inte ens dom bussarna till Göteborg, så istället för att sitta på tåget och vänta fick man stå ute och vänta på bussarna. Fast det tog väl typ 15 minuter innan det kom en buss som skulle till Göteborg. Så klockan 14.50 satt jag på bussen. Kom fram till Göteborg 15.50.

Egentligen skulle tågresan ta en och en halv timma, men istället tog det typ tre och en halv timma att komma till Göteborg. Två timmar sent... Inte kul!


Likadant var det för mig när jag skulle åka från Linköping med tåg.

Vi kom så långt som hela 2,5 mil utanför Linköping då det var fel på 3 av 4 motorer. Vi fick hoppa av och stå i gassande sol (35°) i ca 3h. (Det var sommar) Tillslut kom bussarna, och resan tog då 2h. Så jag skulle varit hemma 14.30. Jag kom hem 19.30. (Y Det var väldigt gutt må ja säga ;)



Men som pricken över i:et så träffade jag sångaren i Monark X :D Delat vattenflaska med honom, och hans första autograf ;))) :D :D :D

Jättefina bilder!

Patrik-91 @bdb

Det var helt sjukt :O, jag skulle ifrån Göteborg - Uppsala med samma problem xD det skulle ta så lång tid att jag fick blir hämtad och hemkörd den sista biten ist.

SVAR: Haha tack. :) Jag har massa mer bilder man har inte lagt ut alla ^^..



Tycker du om Borås djurpark?

Var med om något liknande för ett par år sedan. Stod och väntade på tåget i 2 timmar i 30 minusgrader innan vi fick höra att tåget var inställt. Fick senare vänta ytterliggare 2 timmar på en fullproppad buss där man fick stå upp i 4 timmar. Höhöh, inte kul xD

Mikaela

Vårgårda är det drygaste stället att vänta på med ;) känner med dig, bott där i 19 år så kan tänka mig hur frustrerande d va xD

HUR har du lyckats få ett hjärta i bakgrunden!? :):):):) Tacksam för svar ! :D

Hur fick du hjärtat i bakgrunden? :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: